Au Winter

Au Zomer

Chatel Frankrijk

Lemele Nederland

Wintereis naar Au - Oostenrijk.

                                D.V. vrijdag 17 maart t/m zaterdag 25 maart 2023.Oostenrijk 2

Het dorpje Auligt in de streek Vorarlberg, dicht-bij Zwitserland en de Bodensee. Het ligt aan de rand van het bos. Er is een prachtige natuur en er zijn heel wat hoge bergen.

We verblijven in het vriendelijke, ons bekende, Hollandheim. Het huis is voldoende rolstoelaangepast. Het zijn  allemaal meer -bedkamers.

 We moeten daar zelf koken.

www.hollandheim.eu
Hollandheim AU Wieden 415
6883 AU Oostenrijk 

De winterreis in 2023.

We vertrekken op vrijdagavond 17 maart vanuit Hoevelaken en komen op zaterdagmorgen aan in Au. Op zaterdag en zondag kunnen we eerst wennen aan de temperatuur en de sneeuw daar. Maandag 20 maart gaan we dan echt de sneeuw in. Er zijn – Hollandse – vrijwilligers die ons begeleiden bij het skiën en sleeën. Zij hebben hier ervaring mee. Degenen die het liever wat rustiger aan doen kunnen met de lift naar het op 2090 meter hoge gelegen Diedamskopf. Daar kun je genieten van het uitzicht op de prachtig besneeuwde bergen.

Oostenrijk 3

Bij zonnig weer kun je heerlijk op het terras zitten of in het restaurant een Glühwein nemen. Vanuit Hollandheim kunnen we veel te voet doen. Een wandeling naar Au of het dorp Schoppernau en langs de Bregenzer Ache, de beek die dicht langs het huis stroomt. Zwemmen in het Hallenbad in Lingenau is goed te doen evenals een tocht met de Pferde kutschen.  Ook proberen we de plaatselijke fanfare te verrassen met een bezoek tijdens een optreden. Vanuit het dichtbij gelegen dorpje Bezau, kun je een mooie tocht met een stoomtreintje maken.


Oostenrijk 5

Niet ver hiervandaan ligt het dorp Lech, het bekende winter-sportoord van onze Koninklijke familie. We bevinden ons in goed gezelschap. Zomers is het nog maar de vraag of we nog sneeuw zien liggen, maar in maart zal dat zeker het geval zijn ! Kortom het is een reis met mogelijkheden. Sneeuwgarantie kunnen we niet geven, maar het is wel zeer waarschijnlijk.

Groepsfoto 2

Meer foto's en filmpjes vindt u hier.

Heeft u vragen over de Stichting Ichthus of over de vakantiereizen?
Dan kunt u het contact formulier invullen.
Maar u kunt ook contact opnemen met ons secretariaat 06 5156 9645