Au Winter

Au Zomer

Chatel Frankrijk

Lemele Nederland

Zomerreis naar Au in Oostenrijk

11 daagse busreis;                 heen en terugreis ‘s nachts

Dinsdagavond 6 juni – vrijdag 16 juni 2023

 

Het Hollandheim ligt in het Oostenrijkse plaatsje Au, in het Bregenzerwald. Het wintersport-plaatsje Au ligt op 830 meter hoogte, 40 km van Bregenz

Het is een groepshuis dat net buiten het dorp is gelegen.Hollandheim Au

Het adres is Wieden 415

 6883 AU Oostenrijk

www.hollandheim.eu

Advies - contactpersoon
Sonja Schoen: 06 2830363

De indeling van het huis is geschikt voor 30-58 personen

Het huis is geheel aangepast voor mensen met een lichamelijke handicap, volgens de regels van ‘Geboden Toegang'. Het zijn allemaal meer bedkamers. Het is zelfverzorging, dus er gaat een eigen kok mee. Vanuit dit huis kunnen we veel te voet doen, naar Au of het dorp Schoppernau en langs de Bregenzer Ache, de beek die dicht langs het huis stroomt.

Au 01

We verblijven in het voor de meesten van ons bekende huis Hollandheim in Voralberg, dichtbij Zwitserland en de Bodensee. De omgeving heeft prachtige natuur en heel wat hoge bergen.

Au 04Enkele dorpen verder ligt Bezau, van hieruit kunnen we met een stoomtreintje een prachtige tocht maken. Ook niet ver weg  ligt het dorp Lech het bekende wintersportoord vanAu 03 onze Koninklijke familie. We kunnen een keer naar de Silvretta Hochalpenstrasse, een tocht over de bergpas, waar mogelijk nog sneeuw ligt. Of een boottocht maken over de Bodensee. Aan de Bodensee ligt de stad Bregenz waar we leuk kunnen winkelen en langs het meer wandelen. Aan de Bodensee ligt het stadje Lindau met een mooi haventje. Of met de kabelbaan naar de 2.000 meter hoge Diedamskopf en daar van het prachtige uitzicht genieten. Eéns per week is er een ’s avonds een zonsondergangstocht. In Au proberen we de plaatselijke fanfare te verrassen met  een bezoek tijdens een optreden.

Deze vakantie kunnen we volop genieten van de natuur. Voor veel uitstapjes hoeven we niet ver te rijden daarom zal de reis, evenals de omringende natuur, rust in zich hebben.

Au 02 

Heeft u vragen over de Stichting Ichthus of over de vakantiereizen?
Dan kunt u het contact formulier invullen.
Maar u kunt ook contact opnemen met ons secretariaat 06 5156 9645