button Berlijn

Button Wernigerode

Radstadt button

Hotel de Postelhoef – Luyksgestel
7 daags verblijf; heen en terugreis op eigen gelegenheid
Zaterdag 15 – zaterdag 22 oktober 2022 

 

Luyksgestel 10In de prachtige natuur van de Brabantse Kempen biedt hotel de Postelhoef al meer dan 30 jaar veelzijdige vakanties aan. Of u op zoek bent naar een volledig verzorgde vakantie -inclusief excursies en verzorgde avonden- of u komt om te wandelen of fietsen; u heeft gegarandeerd een comfortabele en zorgeloze vakantie.

Hotel de Postelhoef
Boscheind 73 5575 AA
Luyksgestel Brabant
www.depostelhoef.nl

Dit mooie familiehotel ligt onder in Brabant tegen de grens met België aan. Ruim, goed aangepast, en het hotel heeft veertig hotelkamers waarvan dertien twee- en zes eenpersoonskamers volledig aangepast zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Heerlijke maaltijden, uitstekende verzorging, je ervaar echt een stukje luxe. Veel ruimte er omheen. Mogelijkheden genoeg om in de prachtige omliggende tuin en natuur te wandelen.

 De locatie van dit familiehotel is voor ons uitermate geschikt. Er is een zwembad op het terrein en vanuit het hotel loop je zo het bos in. We hebben een ruime zaal tot onze beschikking en de maaltijden gebruiken we in het restaurant. Er is een royaal over-dekt terras, dat we bij mooi weer elke dag gebruiken kunnen, met het uitzicht op de prachtige en heerlijk rustig gelegen tuin.

Postelhoef

 Deze vakantieweek is een herhaling van vorig jaar. In het verslag staat: Naast het vele wandelen waren er tal van activiteiten in het hotel. Dat gebeurde in een zeer ontspannen sfeer, en we hebben ervan genoten. Zo was er een wellnes - en knutselochtend. We deden verschillende spellen met elkaar, quizzen, een cadeautjes-spel, en een verhalen bingo. Eén avond trokken we, gewapend met lampions het bos in voor een smokkelspel. Op een avond kwam er een muziekgroep die prachtige muziek maakte en de samenzang begeleidde. Ook gingen we een middag met de bus op stap. De buschauffeur wist ons heel wat te vertellen. Ook over de smokkelactiviteiten die er in deze omgeving zijn geweest.

Postelhoef 1

Luyksgestel 13

 

 

 

We zijn altijd afhankelijk van het weer maar we kunnen ook een. dagje naar de zuiderburen, de Abdy "Postel" in Mol en het bakkerij museum in Luyksgestel bezoeken.

De prijzen staan in het aanmeldings formulier bij de vakantiekeuze.

button gasten

button gasten