Foto gastenGasten

Ichthusreizen biedt reizen aan voor iedereen die rolstoelafhankelijk is. Ook is er plaats voor gasten die wel een stukje kunnen lopen, al dan niet gebruik makend van een hulpmiddel of bij lange afstanden even plaatsnemen in een rolstoel. Inschrijving is ook mogelijk voor gasten die anders beperkt zijn, hierbij denken we bijvoorbeeld aan visueel gehandicapten, doofheid, mensen met niet aangeboren hersenletsel of een vorm van autisme. 

Kun je door je beperking niet (meer) op vakantie naar het buitenland wat je wel graag zou willen? Dan zijn onze reizen wat voor jou!

Er gaan met iedere reis vrijwilligers mee die onze vakanties mogelijk maken. Zij bieden alle wenselijke hulp die je nodig hebt tijdens de reizen.

Er zal ook tijdens iedere reis een verpleegkundige mee gaan om te zorgen voor kwalitatief goede verzorging en begeleiding. De verpleegkundige inventariseert vooraf de zorg, bereidt deze voor en coördineert de zorg tijdens de vakantie. De verpleegkundige ziet er op toe dat de zorg goed uitgevoerd wordt.

Het vervoer wordt uitgevoerd door een luxe touringcar bus met rolstoellift of met het vliegtuig. De mogelijkheid bestaat dus om in de rolstoel te blijven zitten in de bus mocht je de overstap niet kunnen maken naar de busbank. Wat betreft de vliegreis maak je altijd een transfer vanuit de rolstoel naar de plaats in het vliegtuig. De rolstoel zal gedemonteerd in de laadcabine meegaan.

De lange zit in de bus of het wachten op luchthaven vergt energie en kracht, dat betekent dat u als gast over een redelijk stabiele gezondheid moet beschikken om de reis vol te houden.

Heeft u vragen over de Stichting Ichthus of over de vakantiereizen?
Dan kunt u het contact formulier invullen.
Maar u kunt ook contact opnemen met ons secretariaat 06 5156 9645