Skip to main content

Foto beleid

Wij vragen u bij uw aanmelding voor een reis in te stemmen met ons fotobeleid. Dat houdt in dat goede verantwoorde foto’s, welke tijdens de vakantie gemaakt worden, gebruikt en geplaatst mogen worden op de website, flyers, (vakantie)folders en op sociale media kanalen. Wij als Ichthusreizen vinden het leuk om de thuisblijvers en andere geïnteresseerden tijdens de vakantie of daarbuiten mee te laten genieten en op de hoogte te houden van onze activiteiten.

Wat wordt er met de foto’s gedaan en hoe wordt er te werk gegaan:

  1. Bij het selecteren van foto’s kijken wij kritisch naar de foto’s zodat alleen goede en verantwoorde foto’s geplaatst worden.
  2. Bij het opstellen van de vakantiefolder en het plaatsen van foto’s op de website zal er voorafgaand gekeken worden welke personen toestemming hebben gegeven voor publicatie.
  3. De reisleiders van de reizen krijgen voor vertrek een overzicht van hen die geen toestemming hebben gegeven voor publicaties van foto’s op de website en sociale media kanalen.
  4. Mocht u bijvoorbeeld wel akkoord zijn met plaatsing van foto’s op de website maar niet voor plaatsing op facebook/Instagram stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  5. Als er op onze website, Facebook- of Instagrampagina een foto is geplaatst waarvan de gefotografeerde persoon deze niet gepubliceerd wil zien, kan er een mail gedaan worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna de foto verwijderd zal worden.
  6. Tot slot, op elk moment kan een gegeven toestemming ingetrokken worden.

Hebt u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van het fotobeleid? Neem dan contact op met de AVG coördinator van Ichthusreizen.

Laatst bijgewerkt op 26-01-2019