Skip to main content

De Vrije Vogel - Elsloo Drenthe

  • 8 daagse vakantieweek
  • Vrijdag 20 september – vrijdag 27 september 2024
  • Prijs voor Gasten € 1425.00
  • Prijs voor Vrijwilligers € 295.00
  • Reisleider: Reisleider
  • Verpleegkundige: Nel Bijnagte
  • Pastoraal Werker: Pastoraal Werker

Hotel De Vrije Vogel ligt midden in de natuur aan de doorgaande Kloosterweg. Van hieruit kun je goed wandelen in het vrije veld maar ook in de bosrijke omgeving. Elsloo ligt ongeveer 45 km boven Meppel en het ligt tussen de plaatsen Oldeberkoop en Appelscha.
De Vrije Vogel Elsloo Drenthe Accomodatie

Vanuit Elsloo kun je goed plaatsen in het noorden bezoeken als Veen- huizen, Groningen of Leeuwarden maar een uitstap naar het zuiden als Giethoorn of Meppel is ook goed te doen. Het is de bedoeling dat we twee keer met een touringcar een uitstapje maken naar bijv. een van de genoemde plaatsen. De andere dagen zullen worden ingevuld met een dag rustig aandoen, een dag actief bezig zijn en zo verder.
De Vrije Vogel Elsloo Drenthe op pad
Een boottocht op één van de Friese meren of door Giethoorn is ook onderdeel van dat actieve programmadeel. Verder wordt het nader ingevuld met veel samen zingen, spelletjes en gezelligheid. Ook de muziekgroep NieuwStap staat al weer klaar om samen te zingen.
De Vrije Vogel Elsloo Drenthe met de boot

Elsloo 01

Accommodatie

Hotel De Vrije Vogel
Hotel De Vrije Vogel
Kloosterweg 3 8424 SH Elsloo
www.hotel-devrijevogel.nl
Dit mooie familiehotel ligt in Elsloo op de grens van Friesland en Drenthe, aan de rand van het Nationaal Park "Drents-Friese Wold" even buiten het dorp. Het hotel heeft kamers die volledig aangepast zijn voor mensen met een lichamelijke beperking.
Hotel De Vrije Vogel Zwembad
Alle kamers op de begane grond zijn aangepast voor gasten die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator. Standaard staat er, een boxspring of hotelbed voor u klaar. Desgewenst hebben wij voor u een verstelbaar-zorgbed of seniorenbed op hoogte. De badkamer heeft beugels bij het toilet en een stoeltje bij de douche. De wastafel is onder berijdbaar. Verder heeft De Vrije Vogel een steunpunt van een hulpmiddelenverhuurder, zodat verschillen hulpmiddelen standaard aanwezig zijn. Verder heeft het hotel een mooi binnenzwembad en een Wellnes centre
Hotel De Vrije Vogel Terras